https://www.bloomingkids.nl/blooming-kids-eerste-bso-met-100-elektrische-bussen/l114c1

   Terug naar overzicht
  Blooming Kids eerste BSO met 100% elektrische bussen

  Blooming Kids eerste BSO met 100% elektrische bussen

  Blooming Kids heeft 3 nieuwe 100% elektrische 9-persoons Peugeots ingebruik genomen voor het vervoer van de kinderen voor haar opvang.

  Blooming Kids is hiermee het eerste kinderdagverblijf en BSO in Huizen dat inzet op duurzaam en emissieloos vervoer voor kinderen. Belangrijke pijlers voor de kleinschalige organisatie zijn natuur, sport en huiselijkheid. Zo is ook de behoefte ontstaan om elektrisch te gaan rijden, waarmee Blooming Kids kan bijdragen aan een duurzame toekomst voor de kinderen.

  De bussen zijn afgeleverd door Nefkens B.V. op het terrein van HSV de Zuidvogels, waar tevens één van de Blooming Kids BSO’s is gevestigd. Het was meteen een mooie gelegenheid om de samenwerking tussen deze drie partijen te vieren die is ontstaan uit de businessclub van HSV de Zuidvogels.

  Blooming Kids heeft 3 locaties, bestaande uit twee BSO’s en één kinderdagverblijf. BSO Zuid is gevestigd in de kantine van HSV de Zuidvogels voor kinderen vanaf 4 jaar, aan de Bestevaer 3, BSO de Club aan de Piersonlaan 2 voor kinderen vanaf 7 jaar. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de de Ruyterstraat 4 en heeft twee groepen: baby- en  dreumesgroep ‘De Vlindertuin’ (0-2 jaar) en peutergroep ‘De Zonnehoedjes’ (2-4 jaar).

  Op de foto v.l.n.r.: Rolf van Essen (Goois Autoteam en voormalig bestuurslid Zuidvogels) Jessica de Vink en Jessica Kalwij (Directie Blooming Kids en leden Businessclub Zuidvogels) en Kasper Stikkelorum (Verkoopleider Nefkens B.V en lid businessclub Zuidvogels).