Wij vinden het belangrijk dat kinderen bewegen en buiten zijn. Wij bieden uitdagende leeftijdsgerichte activiteiten aan. Wat zo tof is aan deze bso is dat onze medewerkers professioneel opgeleid zijn. Wij werken met jongens en meiden met een sportieve opleiding. Interactie uitgedaagd. Toffe locatie, sportmogelijkheden

Wij begrijpen heel goed dat het ene kind lekker wil chillen na school en de ander juist nog zijn of haar energie kwijt moet. Wij faciliteren de behoefte van het kind. De ene kant laten we ze vrij, en soms stimuleren we ze om juist wel mee te doen. 

Buiten

De BuitenSchoolse Opvang van Blooming Kids bevindt zich op het terrein van de Zuidvogels. Kinderen kunnen daardoor lekker voetballen, rondrennen, alle sportmaterialen mee naar buiten nemen. Daarnaast gaan wij ook lekker naar het bos, het strand, of naar het Blote Voetenpad. Het is supergezond voor kinderen in de groei om naar buiten te gaan. Vitamientjes, maar ook hun mentale ontwikkeling en socialisatie wordt buiten ontwikkeld.

En wij vinden buiten zijn het leukste wat er is! 

Binnen

Binnen kun je van alles doen en beleven. De kinderen vinden het heerlijk dat er zoveel Lego, strijkkralen, spelletjes en knutselmaterialen zijn.  

Wij staan er altijd van te kijken hoeveel beter kinderen zijn in het bedenken van toffe dingen om te maken en om mee te spelen dan wij dat zijn. Ze bedenken soms hun eigen regels bij de spelletjes. Zo ontwikkelen ze hun fijne motoriek, sociale vaardigheden en probleemoplossend vermogen.

En wij doen heel graag mee!!

Activiteit

Wij vinden dat het kind na een hele dag op school te hebben gezeten, het beste weet waar hij of zij behoefte aan heeft. Wij bedenken dan ook activiteiten waarvan wij weten dat de kinderen hier het meeste voor open staan. Je hoeft niet mee te doen, het mag wel. Het kan zijn dat een kind baat kan hebben bij een bepaalde activiteiten en stimuleren hem of haar dan om mee te doen. In de schoolvakantie's werken we met thema's, zoals Stinkweek of Kampeerweek. Deze herfstvakantie hebben we Spookweek!!