Opgroeien van baby tot peuter die klaar is om naar school te gaan. In onze twee verticale groepen spelen kinderen tussen de 0-4 jaar samen. In een knusse huiselijke omgeving kunnen baby's veilig ontdekken en kunnen dreumesen en peuters samen spelen in divers ingerichte hoeken. De jongste kinderen krijgen aandacht van de oudere kinderen. Een peuter helpt mee een flesje te geven aan een baby. En deze baby groeit in dezelfde groep door naar peuter. Onze professionele pedagogisch medewerkers stemmen af op de behoefte van ieder kind in samenwerking met de ouders.

Baby

Wel even wennen. Voor mama en kind. Of papa. Wat in de eerste weken het belangrijkste is, is de emotionele veiligheid van het kind. Wat is zijn ritme, hoe vaak heeft ze een fles, waar wordt hij of zij rustig van, of juist vrolijk. Ook het slaapritueel is iets waar extra aandacht aan geven. We nemen de tijd om jullie kind te leren kennen.

 

Dreumes

In deze fase gaan kinderen van totaal afhankelijk zijn naar alles zelf willen doen. Hun wereld wordt steeds groter. Wij begeleiden de kinderen bij hun sociale vaardigheden, het ontwikkelen van de taal, de eerste stap naar zindelijk worden. Er gebeurt zoveel in deze fase. Dat kan soms spannend zijn. Wij als pedagogische medewerkers bieden de veiligheid en de ruimte om te groeien.

Peuter

Cognitieve vaardigheden spelen meer en meer. De uitdaging in het denken en doen. Een voorbereiding op school. Wij dagen ze uit in hun motoriek, taalvaardigheid, zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen. 

Wij bieden ze werkvormen en uitdagingen om deze fase te ondersteunen. Rondleiding? Bel ons voor een afspraak! Wij nemen graag de tijd.                     035-525 2195