https://www.bloomingkids.nl/merlijn/l92c4

  Het team

  itemID:
  92
  URL naar overzicht:
  https://www.bloomingkids.nl/over-ons/het-team
  itemUrl:
  https://www.bloomingkids.nl/merlijn/l92c4
  detailClass:
  detail
  customClass:
  vakTeam
  text1:
  Merlijn
  text2:
  Pedagogisch medewerker KDV
  text3:
  text4:
  text5:
  text6:
  text7:
  text8:
  text9:
  text10:
  link1_schoon:
  link1_protocol:
  link1_www:
  link2_schoon:
  link2_protocol:
  link2_www:
  link3_schoon:
  link3_protocol:
  link3_www:
  link4_schoon:
  link4_protocol:
  link4_www:
  link5_schoon:
  link5_protocol:
  link5_www:
  uitgebreide_omschrijving:

  "Blooming Kids is een enorm fijne, kleinschalige organisatie waarbij de ontwikkeling van het kind centraal staat. Het liefst ben ik bezig met de ontwikkeling van kinderen, zie ik ze groeien en daag ik ze uit, waarbij ik kijk naar de interactievaardigheden. Hier haal ik plezier uit en leer ik bovendien ook weer van. Buiten dat is er een hele huiselijke sfeer en dat maakt de band ook zo hecht met collega's. Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van het team! 

  Ik volg de studie Pedagogisch Management Kind en Educatie op het HBO Windesheim in Zwolle. Hier word ik opgeleid om aan de slag te gaan binnen een leidinggevende, coachende of adviserende rol in een omgeving waar het kind van 0 tot 16 jaar centraal staat. In mijn 1e studiejaar heb ik stage gelopen op de Ruyterstraat bij de Vlindertuin. In mijn 2e jaar heb ik nog 2 dagen vast gewerkt als flex-medewerker en vorig jaar, mijn 3e jaar heb ik gewerkt als oproepkracht in de vakanties als flex-medewerker op alle KDV locaties.

  Doordat ik ervaring heb opgedaan bij meerdere organisaties in verschillende rollen, weet ik wat er van mij verwacht wordt en kan ik mij aanpassen waar dat nodig is. Ik ben erg leergierig en ambitieus en heb altijd een doel gehad om door te groeien binnen de kinderopvangbranche. 

  Nu ga ik het 4e jaar in van mijn studie, afstuderen.. scriptie.. spannend! Doordat Blooming Kids zo vertrouwt, professioneel en warm is, heb ik er samen met Celine en Jessica voor gekozen om mijn afstudeeronderzoek hier te doen. Ik ga duiken in het ontwikkelen van het nieuwe voedingsbeleid. Hiervoor ga ik 2 dagen (maandag en donderdag) op kantoor werken aan mijn afstudeeronderzoek. Daarnaast werk ik 2 dagen (woensdag en vrijdag) vast op de Ruyterstraat bij de Vlindertuin, superleuk!

  Naast werken op het KDV vind ik het heerlijk om te wandelen met mijn hond in het bos, op de hei of op het strand. Maar ook vind ik het altijd erg gezellig om met vriend of vriendinnen ergens een hapje te eten en een drankje te drinken of om samen met mijn familie te zijn."

  afbeelding_G_met_tag:
  Merlijn
  afbeelding_G_url:
  https://www.bloomingkids.nl/userdata/lijsten/4/92-merlijn-G.png?v=MIaHkyx5v7
  afbeelding_T_met_tag:
  Merlijn
  afbeelding_T_url:
  https://www.bloomingkids.nl/userdata/lijsten/4/92-merlijn-T.png?v=MIaHkyx5v7
  bestand_met_tag:
  bestand_url:
  datum1:
  datum2:
  fotoalbum: