https://www.bloomingkids.nl/nieuwe-vestiging-blooming-kids/l121c1

   Terug naar overzicht
  Nieuwe vestiging Blooming Kids

  Nieuwe vestiging Blooming Kids

  Medio december open wij een nieuwe vestiging. Het voormalige Informatiecentrum Blaricummermeent toveren we om tot een kinderdagverblijf en BSO. Hiermee spelen we in op de enorme vraag naar meer kinderopvangmogelijkheden in Huizen en omgeving. Nog veel meer kunnen we via deze weg onze passie delen: kinderen blij maken en stimuleren in hun ontwikkeling. 

  Uitbreiden was geen doel, maar eigenaren Jessica Kalwij en Jessica de Vink stuitten per toeval op de nieuwe locatie. ‘We werden verliefd op de locatie om de grote tuin en de bijzonder groene wijk,’ vertelt Jessica K. 'Kinderen blij maken en stimuleren in hun ontwikkeling in een huiselijke sfeer, is wat we het liefst doen. Deze passie overbrengen op nieuwe kinderen, in een wijk waar we nog niet zaten, heeft ons doen besluiten een nieuwe vestiging te openen.' Sport, spel en natuur zijn belangrijke pijlers voor Blooming Kids. 'Dat zal ook op deze nieuwe locatie terugkomen in alles. Zo blijft de tuin zo natuurlijk mogelijk met veel zand en gras, en komt er een waterpomp. Kinderen van alle groepen kunnen hier samen struinen, ontdekken, spelen en vies worden. De omgeving heeft bovendien veel natuur, dus buiten op avontuur gaan is ook mogelijk,' aldus Jessica de Vink.

  Kinderdagverblijf en BSO
  In totaal komen er drie verschillende groepen: een babygroep met kinderen van 0-2 jaar, een peutergroep met kinderen van 2-4 jaar, en een BSO voor kinderen van 4-12 jaar. De splitsing in leeftijdsgroepen op het kinderdagverblijf, is omdat kinderen zich beter kunnen ontwikkelen als ze uitdaging krijgen op het niveau van hun leeftijd. Tegelijkertijd wordt er bewust gekozen voor één locatie waar alle leeftijden samenkomen. ‘We laten onze BSO’ers en KDV’ers nu soms ook samenkomen. Zo brachten BSO-kinderen laatst ijsjes op het kinderdagverblijf en zoeken we met alle kinderen samen paaseieren. Dat is zó leuk en leerzaam!’ - vertelt Jessica K. Daarnaast is het fijn en praktisch als broer(s) en zus(jes) uit verschillende groepen onder één dak verblijven. Kinderen die doorstromen naar een volgende groep hoeven ook minder te wennen, omdat de locatie niet óók veranderd. Die rust is voor kinderen heel belangrijk.

  Bestaande en nieuwe medewerkers
  Om op de nieuwe locatie zo veel mogelijk hetzelfde gevoel te behouden als op de andere locaties, komen er ook bestaande medewerkers te werken. Daarnaast is Blooming Kids op zoek naar nieuwe Pedagogische Medewerkers voor zowel BSO als KDV. Vacatures zijn te vinden op www.bloomingkids.nl/werken-bij.

  Plaatsen kinderdagverblijf en BSO beschikbaar
  Er is nog plek voor nieuwe kinderen op zowel de KDV groepen als op de BSO. Bij interesse kan er gemaild worden naar planning@bloomingkids.nl.