https://www.bloomingkids.nl/over-ons/het-team

  Het team

  Patrick

  Patrick

  Assistent Leidinggevende

  Ik ben Patrick en ik ben leidinggevende van buitenschoolse opvang Zuid. Ik ben iedere dag bij buitenschoolse opvang Zuid te vinden. Ik heb al vanaf jonge leeftijd de interesse gehad om met kinderen te werken. Daarom ben ik heel blij dat ik dit werk mag doen met deze geweldige kinderen op onze buitenschoolse opvang. Ik ben zelf een sportieve persoon en vind het fijn om lekker buiten bezig te zijn. Gelukkig kan ik mij op creatief gebied best redelijk redden. Ik speel ook graag de grappige meneer en hou ervan om gek te doen met de kinderen. Ik vind het vooral fijn om de kinderen met een glimlach rond te zien lopen en ook met een glimlach naar huis te laten gaan. Mijn motto is dan ook: "als de kinderen met een glimlach naar huis toe gaan is mijn dag een super dag geweest.''

  Jessica

  Jessica

  Assistent Leidinggevende

  Ik ben Jessica en ik ben leidinggevende van buitenschoolse opvang de Club. Deze buitenschoolse opvang is speciaal gericht op kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Ik vind het leuk om voor deze kinderen leuke, uitdagende en vernieuwende activiteiten te bedenken en uit te voeren. Ook vind ik het belangrijk dat deze groep wordt uitgedaagd om zelf aan te kunnen geven wat ze willen doen, zelfstandig te worden in de dingen die ze doen en ook te leren om in oplossingen te denken. Bij buitenschoolse opvang de Club speelt kinderparticipatie een grote rol. Maar natuurlijk vind ik het ook belangrijk om er samen met de kinderen een gezellige middag van te maken.

  Joyce

  Joyce

  Pedagogisch medewerker KDV

  Ik ben Joyce en Ik werk met veel plezier bij Blooming Kids. Je kunt mij vinden op de peutergroep op het kinderdagverblijf. Ik vind het super leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen en te werken met verschillende thema's en het aanbieden van verschillende materialen. Hierdoor kunnen de kinderen zich creatief uiten zowel binnen als buiten. ik vind het leuk om de thema's te bedenken en te kijken wat we daar allemaal voor nodig hebben en hoe wij het Kinderdagverblijf ook helemaal kunnen omtoveren in de verschillende thema's. Om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de kinderopvang bezoek ik ook minstens 1x per jaar een beurs of congres.

  Judith

  Judith

  Pedagogisch medewerker KDV

  Mijn naam is  Judith en ik werk al heel wat jaren in de kinderopvang. Ik ben gaan werken in de kinderopvang omdat ik kinderen graag dingen wil leren die belangrijk zijn in het leven. Bij Blooming Kids werk ik op het kinderdagverblijf op de groep met de jongste kinderen (0-2jaar). Het is heel mooi om te zien hoe een baby zich ontwikkelt en hoe jij daarin kan bijdragen. Ik vind het dan ook leuk om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling van deze leeftijdscategorie en lees hier graag over. Naast dat ik op de groep sta ben ik binnen Blooming Kids verantwoordelijk voor het inkoopbeleid.

  Caya

  Caya

  Pedagogisch medewerker KDV

  Ik ben Caya en ik ben werkzaam op het kinderdagverblijf. Als ik Blooming Kids zou moeten beschrijven in woorden: uniek, liefdevol, sterk & zorgzaam. Om nog meer kennis op te doen ben ik een studie aan het volgen namelijk: Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker. Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind mezelf deskundiger te maken. Nieuwe vaardigheden delen en leren aan de kinderen is iets wat ik het liefst doe. De kinderen staan bij mij op de eerste plek, zolang ze maar plezier hebben. Ik ben blij met zo'n toffe baan bij zo'n leuke kinderopvanorganisatie waarin iedereen elkaar steunt en helpt. Knuffels horen daar vooral bij.

  Germaine

  Germaine

  Pedagogisch medewerker KDV

  Ik ben Germaine en ik werk 2 dagen op de baby- dreumesgroep op het kinderdagverblijf. Ik heb redelijk wat jaren ervaring in de kinderopvang. Ik vind het heerlijk om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Werken met kinderen is erg gezellig, geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk. Mijn belangrijkste taak vind ik ervoor te zorgen dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen en een fijne dag hebben. Het werken met verschillende thema's en activiteiten vind ik ook erg leuk. Op deze manier ben je ook bezig met het triggeren/ontwikkelen van de creativiteit van de kinderen. Ik ga met plezier naar mijn werk en ik voel mij erg thuis bij Blooming Kids.

  Merlijn

  Merlijn

  Pedagogisch medewerker KDV

  Mijn naam is Merlijn en ik werk op de vrijdagen op de Vlindertuin. Daarnaast ben ik op mijn vrije dagen en in vakanties ook veel te vinden bij Blooming Kids, want ik studeer namelijk nog. Ik studeer Pedagogisch management kind & educatie op het HBO in Zwolle. Vorig jaar ben ik begonnen als stagiaire, maar doordat ik het zo naar mijn zin had bij Blooming Kids ben ik er blijven werken! Blooming Kids is een enorm fijne, kleinschalige organisatie waarbij de ontwikkeling van het kind centraal staat. Het liefst ben ik uiteraard ook bezig met de ontwikkeling van kinderen, ze te zien groeien en uit te dagen waarbij ik kijk naar de interactievaardigheden. Hier haal ik plezier uit en leer ik bovendien ook weer van. Buiten dat is er een hele huiselijke sfeer en dat maakt de band ook zo hecht met collega's. Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van het team!

  Romy

  Romy

  Pedagogisch medewerker KDV

  Mijn naam is Romy en ik werk bij Blooming Kids op zowel de Vlindertuin (0 t/m 2) en de Zonnehoedjes (2 t/m 4). Ik vind de afwisseling van beide groepen heel erg leuk en geniet van elke leeftijd. Elke leeftijd heeft zijn eigen charme en waar ik geniet als ik een dreumes kan helpen met het leren lopen, vind ik het ook heerlijk om met de grotere kindjes kleuren en tellen te oefenen.

  Nadat ik mijn studie tot pedagogisch medewerker heb afgerond in maart 2022 ga ik starten met een studie kindercoach hoogbegaafdheid. Tijdens mijn huidige opleiding moest ik hier onderzoek naar doen en is mijn interesse voor hoogbegaafdheid aangewakkerd. Hoe mooi zou het zijn als ik ooit een kindje met een ontwikkelingsvoorsprong kan begeleiden naar een goede start op de basisschool, dat is zo onwijs belangrijk voor zijn of haar verdere leven! De gedachte dat ik daar ooit een verschil in zou kunnen maken, daar gaat mijn hart van zingen!

  Laura

  Laura

  Pedagogisch medewerker KDV

  Ik ben Laura en ik ben werkzaam op peutergroep de Zonnehoedjes bij Blooming Kids. Ik heb 13 jaar ervaring in de kinderopvang en vindt het onwijs leuk dat ik deel uitmaak van team Blooming Kids. Iedere dag leren de kinderen iets nieuws, maar wij als pedagogisch medewerkers ook. Wij zijn eigenlijk nooit uitgeleerd. Het kind ondersteunen bij die ontwikkeling is een cadeautje! En al helemaal wanneer een kind vol trots laat zien wat hij/zij gemaakt heeft, of dat hij/zij zelf zijn/haar jas heeft aangedaan. Naast mijn werk op de groep houd ik mij ook bezig met roosterzaken en het voedingsbeleid van Blooming Kids. Het leuke van werken bij Blooming Kids vind ik dan ook dat wij blijven ontwikkelen met zijn allen.

  Marialisa

  Marialisa

  Pedagogisch medewerker KDV

  Mijn naam is Marialisa. Ik ben 3 dagen per week werkzaam op de baby-dreumesgroep De Vlindertuin. De afgelopen jaren heb ik gewerkt met kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Hoe mooi is het om bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen en te kijken hoe je het kind op een spelenderwijze manier kunt stimuleren. Ik vind het leuk om op een creatieve manier bezig te zijn en activiteiten te verzinnen die bij het kind past. Ik vind het belangrijk om het kind persoonlijk aandacht te geven in een veilige en gezellige omgeving.  Ik ben erg blij dat ik deel uitmaak van het team van Blooming Kids. 

  Angela

  Angela

  Pedagogisch medewerker KDV/Aandachtsfunctionaris 

  Mijn naam is Angela Pouw, en ik werk 3 dagen op de baby-dreumesgroep de Vlindertuin bij Blooming Kids. 
  Naast het werken op de groep ben ik aandachtsfunctionaris bij Blooming Kids. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de implementatie en borging van de Meldcode Huiselijk Geweld
  Zo dankbaar dat ik voor het kostbaarste bezit van een ouder mag zorgdragen en mijn liefde en enthousiasme op de kindjes mag overbrengen. Geen dag is hetzelfde! En hoe leuk is het om de kinderen te helpen en stimuleren met hun ontwikkeling, ieder in zijn eigen tempo. Het belangrijkste voor mij in dit werk is dat de kindjes happy zijn en zich veilig voelen en blij en voldaan naar huis gaan. Daarnaast vind ik gesprekken voeren met de ouders belangrijk. Als zij in de opvoeding of ontwikkeling ergens tegenaan lopen, wil ik ze vanuit mijn ervaring graag adviseren en samen kijken wat goed voelt voor hun kindje. Ik heb het enorm naar mijn zin bij Blooming Kids!

  Jessy

  Jessy

  Pedagogisch medewerker KDV/BSO

  Pascale

  Pascale

  Pedagogisch medewerker KDV/BSO

  Mijn naam is Pascale Welling en ik werk 4 dagen op het kinderdagverblijf bij Blooming Kids. Ook werk ik soms als inval op de bso locaties. Mijn hele leven werk ik al met kinderen. Onder andere ben ik clusterleidster geweest op een kinderdagverblijf en heb daar mijn eigen peutergroep mogen leiden. Het is een passie van mij om kinderen in hun kracht te zetten, te laten ontwikkelen in hun eigen tempo en ze hun eigen authentieke identiteit te laten ontdekken. De afgelopen jaren heb ik veel kinderen met specifieke zorgvragen mogen begeleiden. Ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met autisme en heb ook op medisch gebied veel kennis vergaard. Ik vind het erg leuk om bij Blooming Kids te werken vanwege de huiselijke sfeer en kleinschaligheid van de organisatie.

  Marjolijn

  Marjolijn

  Pedagogisch medewerker BSO

  Ik ben Marjolijn en ik werk 3 dagen als pedagogisch medewerker bij bso Zuid. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in de kinderopvang. Een aantal jaren als gastouder, ook heb ik een aantal jaren op een baby en peutergroep gewerkt. Ik vind het het allerleukst om te knutselen en spelletjes te spelen met de kinderen maar ook bakken is favoriet! In mijn vrije tijd sport ik heel graag ook heb ik grote interesse voor gezonde voeding en gezonde recepten uitproberen.

  Imelda

  Imelda

  Pedagogisch medewerker BSO

  Ik ben Imelda en ik ben 4 dagen in de week werkzaam als pedagogisch medewerker bij bso Zuid. Ik vind Blooming Kids een leuke kinderopvangorganisatie en vind het erg leuk dat ik deel uitmaak van team Blooming Kids. Wat ik leuk vind aan mijn functie als pedagogisch medewerker bij bso Zuid is dat je helpt en ondersteunt in de ontwikkeling van de kinderen. Kinderen helpen groeien en stimuleren is mijn passie. De relatie die ik met kinderen opbouw vind ik erg leuk en leerzaam. Ik wil altijd voor ze klaar staan. Zij hebben de juiste begeleiding nodig en dat geef ik ze met alle liefde. Gezellig buitenspelen of een spelletje spelen, iets eten en drinken, of iets moois knutselen, ik ben voor alles in.

  Laurens

  Laurens

  Pedagogisch medewerker BSO

  Ik ben Laurens en ik ben werkzaam bij buitenschoolse opvang Zuid. Ik studeer momenteel HBO Sportkunde op Hogeschool Windesheim, te Zwolle. Wanneer ik na de zomer klaar ben, ga ik doorstuderen aan de CALO om mijn lesbevoegdheid als gymdocent te halen. Naast mijn opleiding geef ik nu al 5 jaar voetbaltraining bij HSV De Zuidvogels. Het is voor mij een enorme passie om met kinderen te werken en ik haal er ontzettend veel energie uit. Vooral in de leeftijdsgroep tot en met 12 jaar! Ik vind het super leuk om bij Blooming Kids te werken. Ik ben vast op de vrijdagen op bso Zuid te vinden en af en toe op andere dagen doordeweeks en in de vakanties wanneer dit uitkomt met mijn studie.

  Marissa

  Marissa

  Marketing en Communicatie

  Natascha

  Natascha

  Planning en plaatsing

  Ik ben Natascha en ik werk op de afdeling planning en plaatsing bij Blooming Kids.
  Ik hou mij vooral bezig met het plaatsen van (nieuwe)kinderen, ruildagen en het wijzigingen en beëindigingen van contracten. Het is iedere keer weer een puzzel, maar ik vind het super leuk om te doen. Ik probeer altijd met de klant mee te denken en een goede aanbieding te doen. Als er weer een kindje geplaatst is en u als ouder/verzorger tevreden bent, geeft mij dat een heel voldaan gevoel. Ik heb bij diverse kinderopvangorganisaties als medewerker planning en plaatsing gewerkt. Bij Blooming Kids spreekt de huiselijkheid en gemoedelijkheid mij heel erg aan. Werken met korte lijntjes met ouders/verzorgers en kinderen vind ik fijn en natuurlijk met mijn collega’s.

  Jessica

  Jessica

  Eigenaar

  Ik ben Jessica de Vink. Directeur bij Blooming Kids.
  Ooit vanuit het bank-en verzekeringswezen de kinderopvang ingestroomd. Begonnen op de peutergroep. Wat een feest! Kinderen uitdagen tot leuke en nieuwe dingen vind ik heerlijk. Daarna ben ik doorgegroeid naar kwaliteitscoach en naar vestigingsmanager. Toen was het tijd om zelf de leukste organisatie op te zetten en ben ik alweer jaren Blooming Kids aan het ontwikkelen. Naast het werk als eigenaar, was ik ook zeker nog op de peutergroep aan het werk en heb ik bso Zuid opgezet. Bezig zijn met ontwikkelen vind ik uitdagend en inspirerend. Waar en hoe kunnen we onszelf blijven verbeteren, zodat wij van toegevoegde waarde zijn voor onze fantastische kinderen.

  Ik ben trots op Blooming Kids en het team met betrokken en ervaren mensen waarbij passie voor de kinderen altijd voorop staat.

  Jessica

  Jessica

  Eigenaar

  Eerste paginaVorige pagina
  1
  Volgende paginaLaatste pagina