https://www.bloomingkids.nl/over-ons/het-team

  Het team

  Patrick

  Patrick

  Assistent Leidinggevende

  Ik ben Patrick en ik ben leidinggevende van buitenschoolse opvang Zuid. Ik ben iedere dag bij buitenschoolse opvang Zuid te vinden. Ik heb al vanaf jonge leeftijd de interesse gehad om met kinderen te werken. Daarom ben ik heel blij dat ik dit werk mag doen met deze geweldige kinderen op onze buitenschoolse opvang. Ik ben zelf een sportief persoon en vind het fijn om lekker buiten bezig te zijn. Gelukkig kan ik mij op creatief gebied best redelijk redden. Ik speel ook graag de grappige meneer en hou ervan om gek te doen met de kinderen. Ik vind het vooral fijn om de kinderen met een glimlach rond te zien lopen en ook met een glimlach naar huis te laten gaan. Mijn motto is dan ook: "als de kinderen met een glimlach naar huis toe gaan is mijn dag een super dag geweest.''

  Jessica

  Jessica

  Assistent Leidinggevende

  Ik ben Jessica en ik ben leidinggevende van buitenschoolse opvang de Club. Deze buitenschoolse opvang is speciaal gericht op kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Ik vind het leuk om voor deze kinderen leuke, uitdagende en vernieuwende activiteiten te bedenken en uit te voeren. Ook vind ik het belangrijk dat deze groep wordt uitgedaagd om zelf aan te kunnen geven wat ze willen doen, zelfstandig te worden in de dingen die ze doen en ook te leren om in oplossingen te denken. Bij buitenschoolse opvang de Club speelt kinderparticipatie een grote rol. Maar natuurlijk vind ik het ook belangrijk om er samen met de kinderen een gezellige middag van te maken.

  Joyce

  Joyce

  Pedagogisch medewerker KDV / BSO

  Ik ben Joyce en Ik werk met veel plezier bij Blooming Kids. Je kunt mij vinden op de peutergroep op het kinderdagverblijf. Ik vind het super leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen en te werken met verschillende thema's en het aanbieden van verschillende materialen. Hierdoor kunnen de kinderen zich creatief uiten zowel binnen als buiten. ik vind het leuk om de thema's te bedenken en te kijken wat we daar allemaal voor nodig hebben en hoe wij het Kinderdagverblijf ook helemaal kunnen omtoveren in de verschillende thema's. Om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de kinderopvang bezoek ik ook minstens 1x per jaar een beurs of congres.

  Loes

  Loes

  Pedagogisch medewerker KDV/Aandachtsfunctionaris 

  Ik werk bij Blooming Kids op de baby-dreumesgroep op het kinderdagverblijf met heel veel plezier vanuit de passie voor de ontwikkeling van het kind. Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op een eigen manier. Dat ik hier als pedagogisch medewerker een begeleidende rol in mag spelen vind ik nog iedere dag een voorrecht. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden op de groep vervul ik de functie van aandachtsfunctionaris. Dit houdt in dat ik er zorg voor draag dat er binnen Blooming Kids (KDV en BSO ) op de juiste manier wordt gewerkt met de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. In mijn functie als aandachtsfunctionaris bied ik ook graag een luisterend oor wanneer iemand ergens mee zit zodat we samen naar de beste oplossing kunnen zoeken.

  Judith

  Judith

  Pedagogisch medewerker KDV

  Mijn naam is Judith en ik werk al heel wat jaren in de kinderopvang. Ik ben gaan werken in de kinderopvang omdat ik kinderen graag dingen wil leren die belangrijk zijn in het leven. Bij Blooming Kids werk ik op het kinderdagverblijf op de groep met de jongste kinderen (0-2jaar). Het is heel mooi om te zien hoe een baby zich ontwikkelt en hoe jij daarin kan bijdragen. Ik vind het dan ook leuk om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling van deze leeftijdscategorie en lees hier graag over. Naast dat ik op de groep sta ben ik binnen Blooming Kids verantwoordelijk voor het inkoopbeleid.

  Caya

  Caya

  Pedagogisch medewerker KDV

  Ik ben Caya en ik ben werkzaam op het kinderdagverblijf. Als ik Blooming Kids zou moeten beschrijven in woorden: uniek, liefdevol, sterk & zorgzaam. Om nog meer kennis op te doen ben ik een studie aan het volgen namelijk: Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker. Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind mezelf deskundiger te maken. Nieuwe vaardigheden delen en leren aan de kinderen is iets wat ik het liefst doe. De kinderen staan bij mij op de eerste plek, zolang ze maar plezier hebben. Ik ben blij met zo'n toffe baan bij zo'n leuke kinderopvanorganisatie waarin ieder elkaar steunt en helpt. Knuffels horen daar vooral bij.

  Germaine

  Germaine

  Pedagogisch medewerker KDV

  Ik ben Germaine en ik werk 2 dagen op de baby- dreumesgroep op het kinderdagverblijf. Ik heb redelijk wat jaren ervaring in de kinderopvang. Ik vind het heerlijk om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Werken met kinderen is erg gezellig, geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk. Mijn belangrijkste taak vind ik ervoor te zorgen dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen en een fijne dag hebben. Het werken met verschillende thema's en activiteiten vind ik ook erg leuk. Op deze manier ben je ook bezig met het triggeren/ontwikkelen van de creativiteit van de kinderen. Ik ga met plezier naar mijn werk en ik voel mij erg thuis bij Blooming Kids.

  Khadija

  Khadija

  Pedagogisch medewerker KDV

  Ik ben Khadija en ik ben werkzaam als Pedagogisch medewerker op zowel de baby-dreumesgroep als de peutergroep op het KDV van Blooming Kids. Ik ben hier binnengekomen als stagiair voor mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 4. Ik heb hier een jaar stage gelopen en vond het toen al een onwijs leuke plek met geweldige kids en een geweldig team. Nu dat ik mijn opleiding heb afgerond mag ik binnen het team blijven werken als Pedagogisch medewerker op de KDV. Ik ben super blij dat ik deze plek heb kunnen vinden, deel mag uitmaken van ons super team en mijn creativiteit kan uiten in activiteiten die ik uitvoer met de kinderen op de groep. Mijn doel is dan ook om de ontwikkeling van de kinderen spelenderwijs te ontwikkelen en vooral heel veel plezier te hebben. Want samen leren en spelen, dat is altijd het allerleukste.

  Cheyenne

  Cheyenne

  Pedagogisch medewerker KDV

  Ik heb 7 jaar lang gewerkt op een kinderdagverblijf in Hilversum op zowel een baby als een peutergroep. Blooming Kids sprak mij aan vanwege de kleinschaligheid en betrokkenheid. Zowel naar de kinderen als naar haar medewerkers. Het werken met kinderen vind ik leuk omdat je ze echt kunt zien groeien en trots kunt laten voelen. Van een onzeker kippetje naar een troste pauw die naar de basisschool uitvliegt dit maakt het werk in de kinderopvang voor mij bijzonder.

  Van buitenspelen tot gezellig (vooral educatieve) spelletjes doen met peuters of wat moois knutselen ik ben voor alles in.
  Op dinsdag werk ik bij de Zonnehoedjes en woensdag t/m vrijdag sta ik op de Vlindertuin.

  Merlijn

  Merlijn

  Pedagogisch medewerker KDV

  Mijn naam is Merlijn en ik werk vrijdag op de Vlindertuin. Daarnaast ben ik op mijn vrije dagen en in vakanties ook veel te vinden bij Blooming Kids, want ik studeer namelijk nog. Ik studeer Pedagogisch management kind & educatie op het HBO in Zwolle. Vorig jaar ben ik begonnen als stagiaire, maar doordat ik het zo naar mijn zin had bij Blooming Kids ben ik er blijven werken! Blooming Kids is een enorm fijne, kleinschalige organisatie waarbij de ontwikkeling van het kind centraal staat. Het liefst ben ik uiteraard ook bezig met de ontwikkeling van kinderen, ze te zien groeien en uit te dagen waarbij ik kijk naar de interactievaardigheden. Hier haal ik plezier uit en leer ik bovendien ook weer van. Buiten dat is er een hele huiselijke sfeer en dat maakt de band ook zo hecht met collega's. Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van het team!

  Jessy

  Jessy

  Pedagogisch medewerker KDV

  Romy

  Romy

  Pedagogisch medewerker KDV

  Marjolijn

  Marjolijn

  Pedagogisch medewerker BSO

  Ik ben Marjolijn en ik werk 3 dagen als pedagogisch medewerker bij bso Zuid. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in de kinderopvang. Een aantal jaren als gastouder, ook heb ik een aantal jaren op een baby en peutergroep gewerkt. Ik vind het het allerleukst om te knutselen en spelletjes te spelen met de kinderen maar ook bakken is favoriet! In mijn vrije tijd sport ik heel graag ook heb ik grote interesse voor gezonde voeding en gezonde recepten uitproberen.

  Priscilla

  Priscilla

  Marketing & Communicatie

  Ik ben Priscilla en ik werk op de marketing en communicatieafdeling bij Blooming Kids. Toen ik bij Blooming Kids kwam werken stond ik ook op de groep bij bso Zuid. Daar val ik ook nog steeds af en toe in. In de breedste zin van het woord houd ik mij bezig met de zichtbaarheid van Blooming Kids zowel online als offline en daarnaast op onze locaties. Ook houd ik mij bezig met de communicatie richting ouders/verzorgers en projecten ten behoeve van bijvoobeeld eenzame ouderen. Blooming Kids is constant in beweging. Dat maakt ook dat Blooming Kids een leuke organisatie is om voor te werken. Blijven ontwikkelen is blijven groeien.

  Jessica

  Jessica

  Eigenaar

  Jessica

  Jessica

  Eigenaar

  Natascha

  Natascha

  Planning en plaatsing

  Ik ben Natascha en ik werk op de afdeling planning en plaatsing bij Blooming Kids.
  Ik hou mij vooral bezig met het plaatsen van (nieuwe)kinderen, ruildagen en het wijzigingen en
  beëindigingen van contracten. Het is iedere keer weer een puzzel maar ik vind het super leuk om te doen. Ik probeer altijd met de klant mee te denken en een goede aanbieding te doen. Als er weer een kindje geplaatst
  is en u als ouder/verzorger tevreden bent, geeft mij dat een heel voldaan gevoel. Ik heb bij diverse
  kinderopvangorganisaties als medewerker planning en plaatsing gewerkt. Bij Blooming Kids
  spreekt de huiselijkheid en gemoedelijkheid mij heel erg aan. Werken met korte lijntjes met ouders/verzorgers en
  kinderen vind ik fijn en natuurlijk met mijn collega’s.

  Jeff

  Jeff

  Chauffeur BSO

  Dick

  Dick

  Chauffeur BSO