https://www.bloomingkids.nl/over-ons/het-team

  Het team

  Patrick

  Patrick

  Assistent Leidinggevende

  Ik ben Patrick en ik ben leidinggevende op buitenschoolse opvang Zuid. Ik ben iedere dag bij buitenschoolse opvang Zuid te vinden. Ik heb al vanaf jonge leeftijd de interesse gehad om met kinderen te werken. Daarom ben ik heel blij dat ik dit werk mag doen met deze geweldige kinderen op onze buitenschoolse opvang. Ik ben zelf een sportief persoon en vind het fijn om lekker buiten bezig te zijn. Gelukkig kan ik mij op creatief gebeied best redelijk redden. Ik speel ook graag de grappige meneer en hou ervan om gek te doen met de kinderen. Ik vind het vooral fijn om de kinderen met een glimlach rond te zien lopen en ook met een glimlach naar huis te laten gaan. Mijn motto is dan ook: "als de kinderen met een glimlach naar huis toe gaan is mijn dag een super dag geweest".

  Jessica

  Jessica

  Assistent Leidinggevende

  Ik ben Jessica en ik ben leidinggevende op buitenschoolse opvang 'de Club'. Deze buitenschoolse opvang is speciaal gericht op kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Ik vind het leuk om voor deze kinderen leuke, uitdagende en vernieuwende activiteiten te bedenken en uit te voeren. Ook vind ik het belangrijk dat deze groep wordt uitgedaagd om zelf aan te kunnen geven wat ze willen doen, zelfstandig te worden in de dingen die ze doen en ook te leren om in oplossingen te denken. Bij buitenschoolse opvang de Club speelt kinderparticipatie een grote rol. Maar natuurlijk vind ik het ook belangrijk om er samen met de kinderen een gezellige middag van te maken.

  Joyce

  Joyce

  Pedagogisch medewerker KDV/BSO

  Ik ben Joyce en Ik werk met veel plezier bij Blooming Kids. Je kan mij vinden op zowel het kinderdagverblijf als op buitenschoolse opvang Zuid. Ik ben op de maandagmiddag werkzaam op BSO Zuid en de rest van de week werk ik bij het kinderdagverblijf. Ik vind het super leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen en te werken met verschillende thema's en het aanbieden van verschillende materialen. Hierdoor kunnen de kinderen zich creatief uiten zowel binnen als buiten. ik vind het leuk om de thema's te bedenken en te kijken wat we daar allemaal voor nodig hebben en hoe wij het Kinderdagverblijf ook helemaal kunnen omtoveren in de verschillende thema's. Om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de kinderopvang bezoek ik ook minstens 1x per jaar een beurs of congres.

  Loes

  Loes

  Pedagogisch medewerker KDV / Aandachtsfunctionaris 

  Ik werk bij Blooming Kids op het kinderdagverblijf met heel veel plezier vanuit de passie voor de ontwikkeling van het kind. Iedre kind is anders en ontwikkelt zich op een eigen manier. Dat ik hier als pedagogisch medewerker een begeleidende rol in mag spelen vind ik nog iedere dag een voorrecht. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden op de groep vervul ik de functie van aandachtsfunctionaris. Dit houdt in dat ik er zorg voor draag dat er binnen Blooming Kids (KDV en BSO ) op de juiste manier wordt gewerkt met de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. In mijn functie als aandachtsfunctionaris bied ik ook graag een luisterend oor wanneer iemand ergens mee zit zodat we samen naar de beste oplossing kunnen zoeken.

  Judith

  Judith

  Pedagogisch medewerker KDV

  Mijn naam is Judith en ik werk al heel wat jaren in de kinderopvang. Ik ben gaan werken in de kinderopvang omdat ik kinderen graag dingen wil leren die belangrijk zijn in het leven. Bij Blooming Kids werk ik op het kinderdagverblijf op de groep met de jongste kinderen (0-2jaar). Het is heel mooi om te zien hoe een baby zich ontwikkelt en hoe jij daarin kan bijdragen. Ik vind het dan ook leuk om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling van deze leeftijdscategorie en lees hier graag over. Naast dat ik op de groep sta ben ik binnen Blooming Kids verantwoordelijk voor het inkoopbeleid.

  Caya

  Caya

  Pedagogisch medewerker KDV

  Ik ben Caya en ik ben werkzaam op het kinderdagverblijf. Als ik Blooming Kids zou moeten beschrijven in woorden: uniek, liefdevol, sterk & zorgzaam. Om nog meer kennis op te doen ben ik een studie aan het volgen namelijk: Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker. Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind mezelf deskundiger te maken. Nieuwe vaardigheden delen en leren aan de kinderen is iets wat ik het liefst doe. De kinderen staan bij mij op de eerste plek, zolang ze maar plezier hebben. Ik ben blij met zo'n toffe baan bij zo'n leuke kinderopvanorganisatie waarin ieder elkaar steunt en helpt. Knuffels horen daar vooral bij.

  Germaine

  Germaine

  Pedagogisch medewerker KDV

  Ik ben Germaine en ik werk 2 dagen op het kinderdagverblijf. Ik sta op de groep van 0-2 jarigen. Ik heb redelijk wat jaren ervaring in de kinderopvang. Ik vind het heerlijk om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Werken met kinderen is erg gezellig , geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk. Mijn belangrijkste taak vind ik ervoor te zorgen dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen en een fijne dag hebben. Het werken met verschillende thema's en activiteiten vind ik ook erg leuk. Op deze manier ben je ook bezig met het triggeren / ontwikkelen van de creativiteit van de kinderen. Ik ga met plezier naar mijn werk en ik voel mij erg thuis bij Blooming Kids.

  Priscilla

  Priscilla

  Pedagogisch medewerker BSO / Marketing & Communicatie

  Ik ben Priscilla en ik werk 2 dagen bij buitenschoolse opvang Zuid. De andere 2 dagen werk ik bij Blooming Kids aan de marketing en communicatie. In de breedste zin van het woord houd ik mij bezig met de zichtbaarheid van Blooming Kids zowel online als offline en daarnaast op onze locaties. Ik heb het beste van 2 werelden. Op de groep zijn vind ik geweldig. Ik vind het super om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter, dat is echt heel leuk om te zien. Geen dag is dan ook hetzelfde. Ik vind het super leuk om dit te combineren met het meedenken met de groei en ontwikkelingen van Blooming Kids en om constant zaken te blijven verbeteren waar mogelijk. Dat maakt ook dat Blooming Kids een leuek organisatie is om voor te werken. Blijven ontwikkelen is blijven groeien.

  Julian

  Julian

  Pedagogisch medewerker BSO

  ik ben Julian en ik werk bij buitenschoolse opvang Zuid. Ik houd me vooral bezig met sport op de buitenschoolse opvang en daarbij ook de bewegingsanalyse voor kinderen om ze te helpen goed te beweg­en en eventuele afwijkingen te signaleren. Ik heb zeer veel affiniteit met sport en bewegen met kinderen. Ik hou ervan om verschillende sportactiviteiten te verzinnen voor de kinderen. Hierdoor kunnen zij kennismaken met verschillende sporten om daarna een sport te kiezen om mee aan de slag te gaan. Mijn doel is voor elk kind een sport te vinden dat bij hem/haar past.Ik houd mij binnen Blooming Kids ook bezig met het regelen van verschillende sportclinics zoals een kickbox clinic en een judoclinic.

  Khadija

  Khadija

  Stagiaire

  Ik ben Khadija en ik loop stage bij het kinderdagverblijf. Ik zit in mijn laatste leerjaar van de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 4 en ben ontzettend blij dat ik zo'n onwijs leuk en gezellig leerbedrijf heb kunnen vinden om mijn opleiding bij af te ronden. Ook omdat de focus tijdens de stagedagen volledig op jouw leerproces ligt en je dus elke dag iets nieuws leert. In overleg met je eigen praktijkbegeleider is er eigenlijk bijna altijd een gelegenheid om even goed te gaan zitten samen en te praten over opdrachten die moeten worden afgerond. De sfeer op het kinderdagverblijf is altijd gezellig en positief. Ik vindt het fijn betrokken te zijn bij het hechte en leuke team, de collega's zijn super leuk en daardoor is er hier geen dag hetzelfde! Ik heb gekozen voor dit werkveld omdat ik voornamelijk geïnteresseerd ben in het volgen van de ontwikkeling van het kind. Ik houd ervan om activiteiten de bedenken waarmee ik ontwikkelingsaspecten bij kinderen kan stimuleren en ze kan zien groeien. Het is leuk terug te zien hoe kinderen zo hard gegroeid zijn en te weten dat jij daar aan hebt bijgedragen.

  Jessica

  Jessica

  Eigenaar

  Jessica

  Jessica

  Eigenaar