https://www.bloomingkids.nl/over-ons/het-team

  Het team

  Patrick

  Patrick

  Assistent Leidinggevende

  Ik ben Patrick en ik ben leidinggevende van buitenschoolse opvang Zuid. Ik ben iedere dag bij buitenschoolse opvang Zuid te vinden. Ik heb al vanaf jonge leeftijd de interesse gehad om met kinderen te werken. Daarom ben ik heel blij dat ik dit werk mag doen met deze geweldige kinderen op onze buitenschoolse opvang. Ik ben zelf een sportieve persoon en vind het fijn om lekker buiten bezig te zijn. Gelukkig kan ik mij op creatief gebied best redelijk redden. Ik speel ook graag de grappige meneer en hou ervan om gek te doen met de kinderen. Ik vind het vooral fijn om de kinderen met een glimlach rond te zien lopen en ook met een glimlach naar huis te laten gaan. Mijn motto is dan ook: "als de kinderen met een glimlach naar huis toe gaan is mijn dag een super dag geweest.''

  Jessica

  Jessica

  Assistent Leidinggevende / Beleidsmedewerker

  Ik ben Jessica en ik ben leidinggevende van buitenschoolse opvang de Club. Deze buitenschoolse opvang is speciaal gericht op kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Ik vind het leuk om voor deze kinderen leuke, uitdagende en vernieuwende activiteiten te bedenken en uit te voeren. Ook vind ik het belangrijk dat deze groep wordt uitgedaagd om zelf aan te kunnen geven wat ze willen doen, zelfstandig te worden in de dingen die ze doen en ook te leren om in oplossingen te denken. Bij buitenschoolse opvang de Club speelt kinderparticipatie een grote rol. Maar natuurlijk vind ik het ook belangrijk om er samen met de kinderen een gezellige middag van te maken.

  Joyce

  Joyce

  Pedagogisch medewerker KDV

  Ik ben Joyce en Ik werk met veel plezier bij Blooming Kids. Je kunt mij vinden op de peutergroep op het kinderdagverblijf. Ik vind het super leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen en te werken met verschillende thema's en het aanbieden van verschillende materialen. Hierdoor kunnen de kinderen zich creatief uiten zowel binnen als buiten. ik vind het leuk om de thema's te bedenken en te kijken wat we daar allemaal voor nodig hebben en hoe wij het Kinderdagverblijf ook helemaal kunnen omtoveren in de verschillende thema's. Om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de kinderopvang bezoek ik ook minstens 1x per jaar een beurs of congres.

  Judith

  Judith

  Pedagogisch medewerker KDV

  Mijn naam is  Judith en ik werk al heel wat jaren in de kinderopvang. Ik ben gaan werken in de kinderopvang omdat ik kinderen graag dingen wil leren die belangrijk zijn in het leven. Bij Blooming Kids werk ik op het kinderdagverblijf op de groep met de jongste kinderen (0-2jaar). Het is heel mooi om te zien hoe een baby zich ontwikkelt en hoe jij daarin kan bijdragen. Ik vind het dan ook leuk om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling van deze leeftijdscategorie en lees hier graag over. Naast dat ik op de groep sta ben ik binnen Blooming Kids verantwoordelijk voor het inkoopbeleid.

  Caya

  Caya

  Pedagogisch medewerker KDV

  Ik ben Caya en ik ben werkzaam op het kinderdagverblijf. Als ik Blooming Kids zou moeten beschrijven in woorden: uniek, liefdevol, sterk & zorgzaam. Om nog meer kennis op te doen ben ik een studie aan het volgen namelijk: Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker. Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind mezelf deskundiger te maken. Nieuwe vaardigheden delen en leren aan de kinderen is iets wat ik het liefst doe. De kinderen staan bij mij op de eerste plek, zolang ze maar plezier hebben. Ik ben blij met zo'n toffe baan bij zo'n leuke kinderopvanorganisatie waarin iedereen elkaar steunt en helpt. Knuffels horen daar vooral bij.

  Germaine

  Germaine

  Pedagogisch medewerker KDV

  Ik ben Germaine en ik werk 2 dagen op de baby- dreumesgroep op het kinderdagverblijf. Ik heb redelijk wat jaren ervaring in de kinderopvang. Ik vind het heerlijk om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Werken met kinderen is erg gezellig, geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk. Mijn belangrijkste taak vind ik ervoor te zorgen dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen en een fijne dag hebben. Het werken met verschillende thema's en activiteiten vind ik ook erg leuk. Op deze manier ben je ook bezig met het triggeren/ontwikkelen van de creativiteit van de kinderen. Ik ga met plezier naar mijn werk en ik voel mij erg thuis bij Blooming Kids.

  Romy

  Romy

  Pedagogisch medewerker KDV

  Mijn naam is Romy en ik werk 4 dagen per week op de baby- dreumesgroep de Vlindertuin. Toen ik drie jaar geleden besloot in de kinderopvang te gaan werken was het al snel duidelijk, dat mijn passie en liefde lag bij het verzorgen van de allerkleinsten. De ontwikkeling van een kleine baby tot een ondeugende dreumes en uiteindelijk naar een peuter vind ik onwijs fascinerend. Het leren omrollen, kruipen, lopen en uiteindelijk praten, om daar een bijdrage aan te mogen leveren vind ik fantastisch!

  Na het afronden van mijn studie tot pedagogisch medewerker wilde ik nog graag doorleren. Ik merk dat ik erg veel voldoening haal uit het adviseren en begeleiden van ouders met betrekking tot de opvoeding. Dit heeft mij doen besluiten om in augustus 2022 te starten met de opleiding opvoedcoach. De gedachte dat ik na mijn opleiding ouders kan ondersteunen in het opvoeden van hun kleine, daar word ik erg blij van!

  Laura

  Laura

  Pedagogisch medewerker KDV

  Ik ben Laura en ik ben werkzaam op peutergroep de Zonnehoedjes bij Blooming Kids. Ik heb 13 jaar ervaring in de kinderopvang en vindt het onwijs leuk dat ik deel uitmaak van team Blooming Kids. Iedere dag leren de kinderen iets nieuws, maar wij als pedagogisch medewerkers ook. Wij zijn eigenlijk nooit uitgeleerd. Het kind ondersteunen bij die ontwikkeling is een cadeautje! En al helemaal wanneer een kind vol trots laat zien wat hij/zij gemaakt heeft, of dat hij/zij zelf zijn/haar jas heeft aangedaan. Naast mijn werk op de groep houd ik mij ook bezig met roosterzaken en het voedingsbeleid van Blooming Kids. Het leuke van werken bij Blooming Kids vind ik dan ook dat wij blijven ontwikkelen met zijn allen.

  Marialisa

  Marialisa

  Pedagogisch medewerker KDV

  Mijn naam is Marialisa. Ik ben 3 dagen per week werkzaam op de baby-dreumesgroep De Vlindertuin. De afgelopen jaren heb ik gewerkt met kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Hoe mooi is het om bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen en te kijken hoe je het kind op een spelenderwijze manier kunt stimuleren. Ik vind het leuk om op een creatieve manier bezig te zijn en activiteiten te verzinnen die bij het kind past. Ik vind het belangrijk om het kind persoonlijk aandacht te geven in een veilige en gezellige omgeving.  Ik ben erg blij dat ik deel uitmaak van het team van Blooming Kids. 

  Angela

  Angela

  Pedagogisch medewerker KDV/Aandachtsfunctionaris 

  Mijn naam is Angela Pouw, en ik werk 3 dagen op de baby-dreumesgroep de Vlindertuin bij Blooming Kids. 
  Naast het werken op de groep ben ik aandachtsfunctionaris bij Blooming Kids. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de implementatie en borging van de Meldcode Huiselijk Geweld
  Zo dankbaar dat ik voor het kostbaarste bezit van een ouder mag zorgdragen en mijn liefde en enthousiasme op de kindjes mag overbrengen. Geen dag is hetzelfde! En hoe leuk is het om de kinderen te helpen en stimuleren met hun ontwikkeling, ieder in zijn eigen tempo. Het belangrijkste voor mij in dit werk is dat de kindjes happy zijn en zich veilig voelen en blij en voldaan naar huis gaan. Daarnaast vind ik gesprekken voeren met de ouders belangrijk. Als zij in de opvoeding of ontwikkeling ergens tegenaan lopen, wil ik ze vanuit mijn ervaring graag adviseren en samen kijken wat goed voelt voor hun kindje. Ik heb het enorm naar mijn zin bij Blooming Kids!

  Marjolijn

  Marjolijn

  Pedagogisch medewerker BSO

  Ik ben Marjolijn en ik werk 3 dagen als pedagogisch medewerker bij bso Zuid. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in de kinderopvang. Een aantal jaren als gastouder, ook heb ik een aantal jaren op een baby en peutergroep gewerkt. Ik vind het het allerleukst om te knutselen en spelletjes te spelen met de kinderen maar ook bakken is favoriet! In mijn vrije tijd sport ik heel graag ook heb ik grote interesse voor gezonde voeding en gezonde recepten uitproberen.

  Laurens

  Laurens

  Pedagogisch medewerker BSO

  Ik ben Laurens en ik ben werkzaam bij buitenschoolse opvang Zuid. Ik studeer momenteel HBO Sportkunde op Hogeschool Windesheim, te Zwolle. Wanneer ik na de zomer klaar ben, ga ik doorstuderen aan de CALO om mijn lesbevoegdheid als gymdocent te halen. Naast mijn opleiding geef ik nu al 5 jaar voetbaltraining bij HSV De Zuidvogels. Het is voor mij een enorme passie om met kinderen te werken en ik haal er ontzettend veel energie uit. Vooral in de leeftijdsgroep tot en met 12 jaar! Ik vind het super leuk om bij Blooming Kids te werken. Ik ben vast op de vrijdagen op bso Zuid te vinden en af en toe op andere dagen doordeweeks en in de vakanties wanneer dit uitkomt met mijn studie.

  Merlijn

  Merlijn

  Pedagogisch medewerker KDV

  Op mijn vrije dagen en in vakanties ben ik veel te vinden bij Blooming Kids. Ik studeer Pedagogisch Management Kind & Educatie op het HBO in Zwolle. Vorig jaar ben ik begonnen als stagiaire bij Blooming Kids en doordat ik het zo naar mijn zin had, ben ik er blijven werken!

  Blooming Kids is een enorm fijne, kleinschalige organisatie waarbij de ontwikkeling van het kind centraal staat. Het liefst ben ik uiteraard ook bezig met de ontwikkeling van kinderen, ze te zien groeien en uit te dagen waarbij ik kijk naar de interactievaardigheden. Hier haal ik plezier uit en leer ik bovendien ook weer van. Buiten dat is er een hele huiselijke sfeer en dat maakt de band ook zo hecht met collega's. Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van het team!

  Celine

  Celine

  Manager KDV/BSO

  Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. 

  En zo is het echt voor mij. Ik vind het heel leuk om achter de schermen bezig te zijn met dingen regelen voor kinderen, ouders en personeel. Maar ben ook nog steeds de pedagogisch medewerker, zoals ik ooit ben begonnen, die ontzettend geniet van een dagje meedraaien op de groep. Uiteindelijk doe ik het allemaal om de passie voor de kindjes. 

  Inmiddels werk ik bijna 16 jaar in de kinderopvang, ben ik 36 jaar oud en woon met mijn partner en 2 kinderen in Huizen. De afgelopen jaren heb ik voor verschillende organisaties mogen werken. Ik ben blij dat ik in 2022 een nieuw avontuur ben aangaan bij Blooming Kids. Ik werk 4 dagen per week als manager. Dat betekent dat ik aanspreekpunt en verantwoordelijke ben voor alle pedagogisch medewerkers en voor het reilen en zeilen van de Blooming Kids locaties.

  Ik zou mezelf omschrijven als een echte teamplayer, empathisch, flexibel en een tikkeltje eigenwijs. Het werken vanuit een kindgerichte visie is iets dat mij direct aansprak. Na jaren voor grote organisaties gewerkt te hebben, vind ik het erg prettig om voor een kleinere organisatie te werken en heb ik het onwijs naar mijn zin. 

  Marissa

  Marissa

  Marketing en Communicatie

  Wat vind ik het heerlijk om mijn werk te doen bij een organisatie waarbij ik écht weet waar ik het voor doe: bijdragen aan het blij maken van kinderen en hun stimuleren in hun ontwikkeling. Voor Blooming Kids heb ik gewerkt bij commerciële bedrijven. Ontzettend leerzaam, maar ik miste het om in de kern te weten waarvoor ik het doe. Bij Blooming Kids heb ik dit gevonden. Er is hier ontzettend veel positieve energie en vertrouwen. Een fantastische omgeving om in te werken. En wat een voorrecht is het om tussen het werken op kantoor door even op de groepen bij de kinderen te kijken en met ze te spelen? 

  Natascha

  Natascha

  Planning en plaatsing

  Ik ben Natascha en ik werk op de afdeling planning en plaatsing bij Blooming Kids.
  Ik hou mij vooral bezig met het plaatsen van (nieuwe)kinderen, ruildagen en het wijzigingen en beëindigingen van contracten. Het is iedere keer weer een puzzel, maar ik vind het super leuk om te doen. Ik probeer altijd met de klant mee te denken en een goede aanbieding te doen. Als er weer een kindje geplaatst is en u als ouder/verzorger tevreden bent, geeft mij dat een heel voldaan gevoel. Ik heb bij diverse kinderopvangorganisaties als medewerker planning en plaatsing gewerkt. Bij Blooming Kids spreekt de huiselijkheid en gemoedelijkheid mij heel erg aan. Werken met korte lijntjes met ouders/verzorgers en kinderen vind ik fijn en natuurlijk met mijn collega’s.

  Jessica

  Jessica

  Eigenaar

  Ik ben Jessica de Vink. Directeur bij Blooming Kids.
  Ooit vanuit het bank-en verzekeringswezen de kinderopvang ingestroomd. Begonnen op de peutergroep. Wat een feest! Kinderen uitdagen tot leuke en nieuwe dingen vind ik heerlijk. Daarna ben ik doorgegroeid naar kwaliteitscoach en naar vestigingsmanager. Toen was het tijd om zelf de leukste organisatie op te zetten en ben ik alweer jaren Blooming Kids aan het ontwikkelen. Naast het werk als eigenaar, was ik ook zeker nog op de peutergroep aan het werk en heb ik bso Zuid opgezet. Bezig zijn met ontwikkelen vind ik uitdagend en inspirerend. Waar en hoe kunnen we onszelf blijven verbeteren, zodat wij van toegevoegde waarde zijn voor onze fantastische kinderen.

  Ik ben trots op Blooming Kids en het team met betrokken en ervaren mensen waarbij passie voor de kinderen altijd voorop staat.

  Jessica

  Jessica

  Eigenaar

  Jessy

  Jessy

  Pedagogisch medewerker KDV

  Per december zal ik vast gaan werken op de peutergroep op de 'De Ruyterstraat'. De afgelopen maanden was ik ook al werkzaam als Pedagogisch Medewerker op de babygroep en af en toe bij de BSO. Daarnaast studeer ik nog aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier doe ik de opleiding Toegepaste Psychologie. Daarnaast heb ik de extra vakken ‘klinische neuropsychologie en ondernemerschap gedaan’. Mijn passies en interesses zijn heel breed. Zo vind ik het bijvoorbeeld heel leuk om mijn ukelele (mini-gitaar) mee te nemen en liedjes te zingen met de kinderen. En vind ik het superleuk om creatief bezig te zijn!

  Jeff

  Jeff

  Chauffeur BSO

  Eerste paginaVorige pagina
  1
  Volgende paginaLaatste pagina