https://www.bloomingkids.nl/pedagogisch-medewerker-baby-en-dreumesgroep/l125c7

  Werken bij Blooming kids

   Terug naar overzicht

  Pedagogisch medewerker baby- en dreumesgroep

  0-36 uur per week
  Pedagogisch medewerker baby- en dreumesgroep

  Pedagogisch medewerker baby- en dreumesgroep gezocht:

  Blooming Kids is een kleinschalige organisatie waarbij iedere medewerker inbreng heeft. Teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden dat ieder kind uniek is en zich mag ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. Met aandacht voor emotionele veiligheid, creativiteit en buitenspelen in een huiselijke sfeer.

  Per direct zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor onze gezellige huiselijke locatie, De Ruyterstraat, in het oude dorp van Huizen.  

  Onze baby- en dreumesgroep bevindt zich achterin onze charmante villa. Naast ons zit peutergroep de Zonnehoedjes (0-2 jaar), boven is ons kantoor. Onze groepsruimte is heel knus en ingericht zoals thuis. Zo is bijna alles van hout, van ons speelgoed tot de gezellige meubels. En zijn er gezellige franjes, zoals kleedjes, warme kleuren op de muren en schattige hangende wiegjes in de ruimte.

  Onze Vlindertuin, zoals de baby- en dreumesgroep heet, heeft mooie openslaande deuren naar onze eigen ontdektuin. Wij zijn hier iedere dag te vinden met de kinderen, want buiten vinden we bij Blooming heel belangrijk. Aan onze tuin grenst de peutertuin, die wordt afgeschermd met een hekje. Maar wel zo gezellig om elkaar te kunnen zien! 

  Binnen maken we er ook een feestje van. Met de collega's onderling en met de kindjes. We werken iedere maand met een thema, zodat we onze activiteiten daarop kunnen aanhaken en de ontwikkeling van de kindjes op meerdere manieren kunnen stimuleren. Gezond eten vinden wij ook belangrijk. Zo hadden we onlangs nog een workshop van de Groene Vrouw. (Zoek maar op, zij is léuk en goooed!). Maar bovenal willen we vooral een hele fijne plek creëeren. Een plek waar we een kind in zijn kracht laten 'zijn', verder laten bloeien en eraan bijdragen dat het een prachtige bloem is en blijft. Wij geloven dat dit zorgt voor een fijnere plek op aarde. 

  Wie zoeken we?
  Wij zoeken een Pedagogisch Medewerker voor baby- en dreumesgroep de Vlindertuin. Word jij blij van baby's en dreumesen? En ga je aan op wat ons drijft? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Wij geloven dat je vanuit de nieuwsgierigheid van een kind alles mag vragen en onderzoeken. Voel je dus vrij om dit bij ons te doen!  

  Wat breng jij mee?

  • Jij vindt het fantastisch om dagelijks bezig te zijn met het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen;
  • Jij bent een teamplayer en kunt goed samenwerken met collega's;
  • Jij hebt grote interesse voor sport, kunst, muziek en / of natuur;
  • Jij kunt leeftijdsgerichte activiteiten aanbieden binnen het maandelijkse thema;
  • Jij bent een echte ‘doener’ die verantwoordelijkheid neemt in de uitvoering van ideeën;
  • Jij kunt kinderen een helpende hand bieden bij hun uitdagingen;
  • Jij bent je bewust van het belang van de interactie tussen Blooming Kids, ouder(s)/verzorger(s) & kind;
  • Jij bent Pedagogisch geschoold conform de CAO Kinderopvang.
  • Studenten opgelet: er zijn HBO diploma’s die het toelaten om al te werken in de kinderopvang voordat je bent afgestudeerd.

  Bekijk hier met welk diploma je mag werken als Pedagogisch Medewerker bij ons.

  Wat biedt Blooming Kids jou?
  • Net als onze kinderen, ontvangen wij jou met een warm welkom in ons team en kijken wij uit naar jouw bijdrage en enthousiasme;
  • Wij zijn een frisse organisatie met een tof team met humor dat een passie heeft voor het werken met kinderen;
  • Je komt op een super leuke huiselijke locatie te werken;
  • Wij staan open voor eigen ideeën en inbreng voor kwalitatieve ontwikkeling (graag zelfs). Eigen taken en verantwoordelijkheden behoren daarmee ook tot de mogelijkheden;
  • Blooming Kids is constant in ontwikkeling en daar kun jij in meedenken;
  • Een dienstverband van 27 uur, met als voorkeurswerkdagen maandag, dinsdag en donderdag; 
  • Je ontvangt een salaris in schaal 6 dat past bij jouw ervaring: start op 2.385,- (trede 9) en loopt uit naar 3.192,- (trede 21) bij een fulltime dienstverband.

  Over Blooming Kids

  Blooming Kids is een kinderopvangorganisatie met circa 40 medewerkers. We hebben in totaal vier locaties in Huizen en Blaricum. Locatie De Ruyterstraat is onze eerste vestiging, hierin bevindt zich een kinderdagopvang met een baby- en dreumesgroep en een peutergroep. Eind vorig jaar hebben we een nieuwe vestiging geopend, locatie Bruist, in de Blaricummermeent met een KDV en BSO. Daarnaast hebben we nog BSO Zuid bij voetbalclub HSV de Zuidvogels. 

  Wij vinden een huiselijke en fijne sfeer waar kinderen zich veilig voelen en kunnen ontwikkelen het allerbelangrijkst. Al onze locaties ademen sport, spel, natuur en huiselijkheid. Dat zie je terug in alles. Zo zijn wij gevestigd in een voetbalkantine, in een oude gezellige villa bij het oude dorp van Huizen met een heerlijke tuin, en in een nieuwe zeer groene woonwijk met wederom een heerlijke tuin.

  Solliciteer! 

  Enthousiast geworden? Laat het ons weten! Stuur jouw cv met motivatiebrief naar manager@bloomingkids.nl t.a.v. Celine ten Brink. Voor vragen kun je haar ook mailen of bellen via 06 - 59 86 70 01.

  Nog meer een idee van onze organisatie krijgen?

  Check dan onze socials voor meer sfeerimpressie. 

  Solliciteer hier

  Kijk hieronder voor een impressie van het kdv en de bso