https://www.bloomingkids.nl/pedagogisch-medewerker-bso/l118c7

  Werken bij Blooming kids

  Spreken de termen natuur, creatief, sport & spel, en teamplayer jou aan?

  Zo ja……………..

  Lees dan snel verder want wij willen jou graag leren kennen.

  Onze openstaande vacatures vind je hieronder
   Terug naar overzicht
  Pedagogisch medewerker bso

  Pedagogisch medewerker bso

  8-36 uur per week

  Meerdere BSO collega’s gezocht:

  Vind jij het heerlijk om met kinderen van 4-12 jaar bezig te zijn met sport en spel? Of word jij onze nieuwe collega die dol is op de natuur en het fantastisch vindt om met de kinderen het bos in te gaan of andere toffe activiteiten te organiseren? Of ben jij meer de nieuwe medewerker die het heerlijk vindt om binnen te keuvelen met kinderen?

  Lees dan vooral verder, want we zijn op zoek naar meerdere nieuwe BSO-collega’s voor onze twee bestaande én onze nieuwe locatie!

  Wie zoeken we?
  Wij zoeken collega’s die het vooral geweldig vinden om te werken met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Sport en natuur vinden wij ontzettend belangrijk, dus affiniteit daarmee hebben is een must. Daarnaast moet je een geldig diploma hebben om te werken op een BSO. Dit kun je hier checken. Verder zijn we vooral heel benieuwd naar wat jou drijft en wat je zou willen. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken en hoe we het best in elkaar naar boven halen.

  Meerdere BSO-collega’s gezocht
  Omdat wij op zoek zijn naar meerdere nieuwe collega’s voor onze verschillende locaties, zijn de precieze taken, verantwoordelijkheden en uren nog te verdelen. Bij Blooming Kids vinden wij het héél belangrijk dat kinderen in hun eigen kracht geloven en zich daarin ontwikkelen. Dat geldt net zo voor onze medewerkers. We willen daarom in jouw motivatie horen waar jij goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Wat zijn jouw interesses en kwaliteiten binnen deze baan?

  Sport, bewegen en natuur
  Bij ons mag ieder kind zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. Onze pijlers zijn sport & bewegen, natuur en creativiteit. En dat zie je terug in de activiteiten op alle locaties. We zoeken daarom medewerkers die een sport-, en / of pedagogische achtergrond hebben, maar zelfs mensen die een andere studierichting hebben gedaan, maar wel een geldig diploma hebben en vooral heel veel affiniteit hebben met kinderen, sport, bewegen en natuur.

  Wie zijn wij?
  Blooming Kids is een kinderopvangorganisatie met circa 20 medewerkers. Vooralsnog hebben we één kinderdagverblijf en 2 BSO locaties in Huizen. Medio december openen wij een nieuwe locatie in Blaricum in het voormalige Informatiecentrum Blaricummermeent. Hierin komt zowel een KDV als BSO. Wij vinden een huiselijke en fijne sfeer waar kinderen zich veilig voelen en kunnen ontwikkelen het allerbelangrijkst. Een grote organisatie worden met zo veel mogelijk locaties is daarom helemaal geen doel voor ons, maar wij delen onze passie wel graag als er écht iets bijzonders op ons pad komt. Zo ook onze nieuwste locatie. Al onze locaties ademen sport, spel, natuur en huiselijkheid. Dat zie je terug in alles. Zo zijn wij gevestigd in een voetbalkantine, aan een bosrand, in een oude gezellige villa met een heerlijke tuin, en straks in een nieuwe zeer groene woonwijk.

  Wie ben je?

  ●          Jij hebt een Pedagogische Opleiding, CIOS, ALO, CALO of vergelijkbare sportopleiding gedaan;

  ●          Jij hebt affiniteit met sport, natuur en spel;

  ●          Jij vindt de doelgroep 4-12 jaar geweldig;

  ●          Jij hebt een proactieve, ondernemende en flexibele instelling;

  ●          Jij houdt van buiten zijn;

  ●          Jij kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;

  ●          Jij bent helder en duidelijk in je communicatie naar de kinderen, maar ook naar de ouders/verzorgers en collega’s.

  Verder is er veel ruimte voor eigen taken en verantwoordelijkheden, zoals:

  ●          Het organiseren en plannen van activiteiten waarmee je de kinderen weet uit te dagen en waar ze blij van worden;

  ●          Contacten leggen met externe partijen om tot leuke (sport)samenwerkingen te komen of die een link hebben naar de natuur;

  ●          Onze communicatieafdeling helpen met het verzamelen van content, zoals het maken van foto’s en filmpjes voor onze communicatie-uitingen.   

  Blooming Kids heeft jou het volgende te bieden:

  ●          Net als onze kinderen, ontvangen wij ook jou met een warm welkom in ons team en kijken wij uit naar jouw bijdrage en enthousiasme;

  ●          Je komt in een zelfsturend team te werken dat staat voor de kinderen én elkaar;

  ●          Wij staan open voor eigen ideeën en inbreng voor kwalitatieve ontwikkeling;

  ●          Een baan met vrijheid;

  ●          ​​Wij zijn een kleinschalige en laagdrempelige organisatie;

  ●          Blooming Kids is constant in ontwikkeling en daar kun jij in meedenken;

  ●          De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen;

  ●          Een dienstverband van 8-36 uur, aantal uren in overleg;

  ●          Je ontvangt een salaris dat ligt tussen € 2.047,- (schaal 6) en tot € 3.089,- (schaal 7) bij een fulltime dienstverband.

  Enthousiast geworden?

  Stuur je CV mét motivatie naar: info@bloomingkids.nl of bel of whatsapp naar: 06 14 81 72 22 (Marissa).

  Een idee van onze organisatie krijgen? Check dan onze socials of bekijk de filmpjes onderaan de pagina.

          

  Solliciteer hier

  Kijk hieronder voor een impressie van het kdv en de bso