Betekenis "Teamplayer": hij/zij die meespeelt in een groep.

Jazeker!! Wij doen niets liever dan met jullie (en onze eigen) kinderen een activiteit ondernemen. De ene keer om hun motoriek te verbeteren, of om de fantasie of probleemoplossend vermogen te stimuleren. Maar... eigenlijk nog vaker omdat wij dit gewoon heel leuk vinden!

Jessica Kalwij

 

Twee jaar geleden heb ik mijn studie Pedagogiek vanuit ecologisch perspectief afgerond. Als Pedagoog coach ik de medewerkers op het gebied van de pedagogische doelen en kwaliteit. Ik geloof heel erg dat ouders hun kind het best kennen. We zijn er bewust van dat alles in beweging is. Dus ook ons advies en manier van werken moet ook dynamisch zijn.

Meestal werk ik bij de kinderen op het kinderdagverblijf waar wij nu nog één verticale groep hebben in de leeftijd van 0-4 jaar. In het nieuwe pand hebben wij maar liefst plek voor twee verticale groepen! Superleuk dat wij straks nóg meer kinderen blije dagen mogen bezorgen op een fantastische plek waar zij kunnen groeien en bloeien.


Loes

 

Mijn naam is Loes Ackermann.

Ik werk met enorm veel plezier als pedagogisch medewerker bij Blooming Kids KDV. De huiselijke ontspannen sfeer in combinatie met de tijd en aandacht voor de kinderen, maakt deze opvang echt uniek in zijn soort. Een heerlijke plek voor zowel de kinderen als voor mij al medewerker.

Geen kind is hetzelfde. Ze maken stuk voor stuk hun eigen ontwikkeling door. Wat is het bijzonder om onderdeel te mogen zijn van deze belangrijke fase in hun leven.

Kinderen zijn open en eerlijk, bezorgen mij altijd een glimlach en geven steeds weer nieuwe inzichten. Zo staat ook mijn ontwikkeling niet stil en leer ik iedere dag weer meer in de fijne omgeving van Blooming Kids.


Patrick

 

Hoi, Ik ben Patrick,

Je kan mij altijd vinden op de Buitenschoolse opvang van Blooming Kids. Ik weet niet wie drukker doet, ik of de kinderen. Ik vind het superleuk om met de kinderen buiten te sporten. We voetballen, hockey of rollenbladen graag. Maar als je een raket wil leren afvuren, dan kan ik je dat ook laten zien. Wat ik het tofste vind aan onze BSO is dat het kind zelf mag bepalen wat hij gaat doen. Ze hebben de hele dag op school gezeten. Het ene kind wil dan lekker rondrennen, de ander wil chillen met een boek. Van mij mag je. We bieden activiteiten aan en ik stimuleer een kind ook om soms buiten zijn comfortzone toch iets te proberen. En dan is het fantastisch om te zien wat dat met een kind doet. Heb je vragen, kom gerust naar me toe! 


Jessica de Vink-Nieuwenhuizen

 

Ik werk al 16 jaar in de kinderopvangbranche. Mijn jarenlange ervaring als pedagogisch medewerker, kwaliteitscoach en als locatiemanager zorg ik ervoor dat Blooming Kids hier dagelijks van profiteert. Plezier creëeren bij de kinderen en hen uitdagen dat nieuwe spel of sport uit te proberen is mijn dagelijkse missie. Ik ben slagvaardig, zorgvuldig, heb enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Maar het allerbelangrijkste vind ik: het zelf meespelen met de kinderen. of het nou sportief buiten is of armbandjes maken, vraag mij vooral om mee te doen!

 

 

 


Joyce

 

Hoi ik ben Joyce Hubert.

Ik werk als pedagogisch medewerkster bij Blooming Kids op het Kinderdagverblijf.

Wat ik zo leuk vind om hier te werken is dat kinderen alle tijd en vrijheid krijgen om zich te ontwikkelingen. Hun omgeving zo te creëren dat ze hun eigen ik, hun eigen persoonlijkheid gaan ontwikkelen.

Mijn doel is om de kinderen zich thuis te laten voelen, zodat zij zich zelf kunnen zijn. En om ze een duwtje in de rug te geven om hun eigen talenten op hun manier en in hun tijd te ontwikkelen.

 

 

 


Melissa

 

Hello! Ik ben Melissa. Ik werk als Communicatie Adviseur bij Blooming Kids. De combinatie van mijn bachelors op het gebied van Bedrijfspsychologie en Kinderpsychologie in combinatie met mijn jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, zorgt ervoor dat ik Blooming Kids kwalitatief en communicatief verder help ontwikkelen.. Je kan me alles vragen over de communicatieuitingen zoals de social media die we gebruiken, de site en de Flash. Heb je tips of ideeën, laat het dan gerust weten!!

 

 

 

 

 

 


Judith

 

Hallo, ik ben Judith van der Burg.

Hier bij Blooming Kids werk ik op het kinderdagverblijf en op de buitenschoolse opvang, waar ik met veel plezier, grapjes en veel lol maak met de kinderen. Maar ook zorg draag voor een gevoel van veiligheid.

Waarom ik dit doe? Ik vind het super om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, maakt niet uit welke leeftijd. Maar ook om daar in bij te mogen dragen.

Als ik aan het werk ben dan is het doel om de kinderen een gevoel van veiligheid te bieden, maar ook de mogelijkheid bieden om zich in elk opzicht te kunnen ontwikkelen.

 

 


Caya

 

Hoi! Ik ben Caya. Ik ben pedagogisch medewerker bij Blooming Kids. Ik ben begonnen als stagiaire. Dat was zo leuk dat ik al een paar van mijn stages hier had doorlopen. En nu dat ik geslaagd ben, blijf ik hier.. Je kan mij vinden op het KDV en op de BSO. Ik vind zowel de kleine babies als de stoere jongens en meisjes echt superleuk. Want elk kind is uniek en heeft in elke fase van zijn leven dingen waar hij of zijn om moet lachen, huilen, of zorgen over maakt. Ik vind het leuk om te knutselen of spelletjes te spelen. Maar als ik het fruit uitdeel, ga je netjes zitten en luisteren.