https://www.bloomingkids.nl/kinderdagverblijf
   

  Kinderdagverblijf

  Spelenderwijs ontwikkelen. Waar kinderen kunnen ontdekken, van elkaar kunnen leren en fouten mogen maken. We leren dagelijks van en in de natuur in onze ontdektuin. Opgroeien van baby tot een zelfredzame peuter die klaar is om naar school te gaan. In een fijne huiselijke omgeving ontwikkelen kinderen zich in hun eigen tempo, met oog voor de behoefte van ieder kind.

  Aandacht

  In de eerste weken is de emotionele veiligheid van uw kind het belangrijkst. Met persoonlijke aandacht nemen wij de tijd om uw kind en u als ouder te leren kennen. Met aandacht voor het slaap-, eet- en speelritme van de baby en het zelf willen doen van de dreumes, waarvan de wereld steeds groter wordt. Wij begeleiden uw kind bij zijn sociale vaardigheden, het ontwikkelen van de taal en naar het zindelijk worden. Er gebeurt zoveel. Dat kan soms spannend zijn. Wij als pedagogische medewerkers bieden de veiligheid en de ruimte om te groeien.

  Leeftijdsgericht

  Het aanbod van activiteiten en spelmateriaal is afgestemd op de leeftijden in de groep. Wij zorgen voor een uitdagende omgeving waarin materiaal op verschillende ontwikkeling fasen aansluit. Door een evenwichtig dagritme, activiteiten die aansluiten bij de ontwikkeling en behoefte van de kinderen, wordt er rust en ruimte gecreëerd om te groeien. Aandacht voor de ontwikkeling op elk gebied.

   

  Peuter

  Samen met de peuter werken wij aan de cognitieve ontwikkeling. Door creatieve werkvormen en uitdagingen aan te bieden, ondersteunen wij de denkontwikkeling van uw kind. Voorbereidend op school dagen wij uw kind uit in zijn taalvaardigheid, motoriek, zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen.